Sla navigatie over

WOW Cal app

 • Kom met vette wallpapers voor een nieuwe app!

  Opdrachtgever:
  WOW Cal app
  Beloning:
  200 euro
  Inzendingen:
  54
   
  Gesloten
Kom met vette wallpapers voor de WOW Boomerang Calendar app!

Waar het om gaat
De nieuwe Wow Cal app is een agenda applicatie met vette wallpapers voor op je smartphone. En als we over het vette Designs hebben, dan bedoelen we natuurlijk de typische Boomerang Designs! Elke dag een nieuwe, toffe afbeelding. 365 in het totaal. Dat zijn er behoorlijk wat. Daarom zijn we nog op zoek!

Wat je moet weten
Met de Wow app kan je snel en gemakkelijk afspraken plannen met je vrienden, familie of collega's. Alles in een handomdraai middels grappige iconen. Als je een Iphone hebt check dan ook in de Appstore.

Om je op weg te helpen
Elke dag verschijnt er een nieuwe afbeelding. Dus ook met Sinterklaas, Pasen, Kerstmis Koninginnendag etc. Naast de tijdloze beelden kan je dus ook mooi inspelen op de tijd van het jaar! Wat dacht je van je eigen verjaardag?

Waarom zou je
Omdat jouw ontwerp zal shinen in een app en je daarmeee schaamteloos aan zelfpromotie kan doen, bovendien belonen we de beste met €200!

www.wearewow.nl

De WOWcal heeft een portrait en een landscape weergave. Zorg dat je afbeeldingen zijn opgemaakt op een formaat van 1536x2048 pixels (staand) en 2048x1536 pixels (liggend). Omdat de app ook op Android en iPad zal verschijnen moet je er voor zorgen dat belangrijke elementen 150 pixels van de zij of boven randen af staan.

Winnaar van deze opdracht