Sla navigatie over

Boomerang, Adobe en Costa del Soul

 • Design t tofste plaatje ever

  Opdrachtgever:
  Boomerang, Adobe en Costa del Soul
  Beloning:
  Gratis naar Costa del Soul en een Adobe CS5 pakket
  Inzendingen:
  159
   
  Gesloten

Kom met een belachelijk koel plaatje, dat ook nog serieus strak is vormgegeven en win een Adobe Creative Suite 5 Design Premium pakket ter waarde van 2.700 euro!

Waar het om gaat
Kom met het beste Boomerangbeeld ooit! Iets waarbij iedereen meteen aan Boomerang moet denken en dat net zo gelikt, kitsch en zomers is als Costa del Soul. Als het ook nog eens tof is om op te sturen, zit je helemaal goed!

Waarom je zou
Als jij een vet plaatje weet te maken, waarmee jouw designtalent niet meer te ontkennen is, mogen jij en je date gratis naar Costa del Soul. Daar mag je 's avonds het podium op klimmen om niet alleen een keihard applaus in ontvangst te nemen, maar ook het dikste vormgeefpakket dat er is; Adobe CS5!

Nog een reden
Om het helemaal bont te maken, geeft Boomerang ook nog een Freecard uit van jouw werk. Uiteraard komt achterop jouw naam te staan en natuurlijk sturen we er 200 naar je huis.

Nog eentje dan
Wordt je nét geen eerste, maar hoor je wel bij de beste vijf, dan publiceren we je werk als Boomerang Posterscreen. Uiteraard met vermelding van je naam en bijvoorbeeld de url van je site. Daarbij krijg je gratis toegang voor Costa del Soul. 

Om je op weg te helpen
Kom met niet minder dan pure design shit van de allerbovenste plank. Ga voor een gelikt plaatje, dat past bij Boomerang. Maar laat je ook inspireren door dat heerlijk, zomerse Costa del Soul sfeertje. Natuurlijk mag je ook tekst gebruiken. Kom bijvoorbeeld met een gevleugelde uitspraak die perfect past bij de beruchte uitspraken je van Boomerang kent. Om er maar een paar te noemen:
1. How about...?
2. Snoep verstandig, ...!
3. Mijn dank grenst..
4. Ik wil je..
Maar alleen een bruut beeld mag natuurlijk ook.

Creatietips
1. Ga voor een pakkend beeld, een spraakmakende tekst of een combi van beiden,
2. Kom met niet minder dan pure eye candy, die het zowel op kaart als op Costa del Soul goed doet
3. Zorg dat het past bij Boomerang; rebels, spraakmakend en geweldig om op te
sturen.

www.costadelsoul.nu
www.kgb.nl

Check hier wat voor bestand je het beste kunt uploaden

                         

Als nummer 1 win je een Adobe Creative Suite 5 pakket, waarvoor je normaal gesproken ruim 2.700 euro betaalt! Met dit pakket heb je CS5 versies van alle programma's die je je maar kunt wensen; InDesign, Photoshop, Illustrator, Flash Professional, Dreamweaver, Acrobat 9 en Fireworks. Hiermee kun je maken wat je wilt voor print, web, mobiel, video... alles! Oftewel: dé natte droom van iedere (multimedia) vormgever! 

De CS5, dikke felicitaties en een daverend applaus ontvang je allemaal tijdens het koelste festival van deze zomer: Costa del Soul. Je staat dus ook als eregast op de gastenlijst + 1, dus kies een leuke vriend(in) uit om mee in de spotlight te staan!

Om je creatieve carrière helemaal te kick starten, heeft Boomerang het winnende ontwerp ook nog eens uit als Freecard. Achterop komt natuurlijk je naam te staan. En we sturen er 200 naar je huis. 

Heb je nét niet gewonnen, maar hoor je wel bij de beste vijf? Dan geeft Boomerang je werk uit als Posterscreen. Natuurlijk met je naam. Daarbij mag je ook nog gratis naar Costa del Soul. 

Winnaars van deze opdracht

 • Sexy Motherf*cker

  Sexy Motherf*cker

  door hits
  1.232 keer bekeken
  3 sterren
 • i scream icecream

  i scream icecream

  door moef
  1.595 keer bekeken
  3 sterren
 • Johan Cruijff

  Johan Cruijff

  door AppelPoes
  7.054 keer bekeken
  3 sterren
 • Go catch some waves!

  Go catch some waves!

  door ukkepurk
  4.147 keer bekeken
  4 sterren

Commentaar van de jury

Op de bijzonder ambitieuze opdracht 'het tofste plaatje ever' te ontwerpen, kwam een stroom aan inzendingen binnen. Toch zaten er maar weinig échte kwaliteitsontwerpen bij. De jury deed er dan ook niet lang over om 'Catch some waves' van Ukkepuk, a.k.a. Marco van Zomeren, eruit te vissen. Marco liet met zijn prachtige letters en gelikte afwerking zien dat hij een echte designer is. Helaas kon hij niet bij Costa del Soul zijn om zijn Adobe Creative Suite 5 pakket (a 2.700 euro!) in ontvangst te nemen. Gelukkig was de charmante Dice bereid de honneurs waar te nemen. Zij stond zaterdag voor een uitzinnige menigte op het hoofdpodium en werd plaatsvervangend gehuldigd door Bert Hagendoorn van Adobe en Pascale van Boomerang.
Daarbij zal zijn prachtige plaatje vanaf 4 augustus in heel Nederland te vinden zijn als Boomerangkaart en als Posterscreen

Ook het beeld van de vier runner-up's wordt als Posterscreen uitgegeven. Daarbij kregen alle vijf twee vrijkaarten, zodat ze hun overwinning konden vieren op het geweldige Costa del Soul dat nog tot in de kleine uurtjes doorging. (Niet geweest? Check de foto's!) Boomerang bedankt Zender van Costa del Soul en Bert van Adobe dan ook voor weer een jaar lekker samenwerken.